Menu Sluiten

Advies Dermaplaning Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over advies dermaplaning grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Advies Dermaplaning Grimbergen

Schoonheidsbehandeling | Lichaamsverzorging | Huidtherapie | Skinpen | Gelaatsverzorging | 

Dermaplaning Advies Dermaplaning Grimbergen

Dermaplaning is een van de meest populaire behandelingen voor huidverbetering. Het is een milde en pijnloze manier om de huid te verfijnen, reinigen en herstellen. Als u klaar bent met de behandeling, zal uw huid stralender zijn dan ooit tevoren. In dit artikel geven wij aan wat dermaplaning precies is en wat het betekent voor uw huid.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een van de meest gebruikte technieken voor huidbehandeling. Het is een pijnloze en niet-invasieve manier om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Tijdens deze behandeling wordt een speciale Scalpel (een dunne metalen mes) gebruikt om de dode huidcellen weg te scheren. Dit resulteert in een verfijning van de huid en een veel gladder oppervlak.

Wat zijn de voordelen van Dermaplaning?

De voordelen van dermaplaning zijn onder andere het verminderen van het aantal fijne lijntjes, littekens, donkere vlekken en een onregelmatige teint. Dermaplaning kan ook helpen bij het verminderen van ouderdomsvlekken die worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Het helpt ook bij het verminderen van de verschijning van acne littekens en pigmentatiestoornissen.

Wat is de procedure van Dermaplaning?

De procedure voor dermaplaning begint met een beoordeling van de huid door een gekwalificeerde professionele voor het vinden van de beste behandelmethode. Vervolgens worden exfoliatiemiddelen gebruikt om de dode huidcellen los te maken.Daarna worden de dode huidcellen afgeschraapt met het scalpe mesje. Uw huidtherapeut zal na elke schraap het scalpel mes reinigen voordat hij/zij weer verder gaat. Bij sommige mensen kan het gebruik van een kationische gel worden aanbevolen om de exfoliatie te versterken.

Welke producten zijn goed om te gebruiken na de Dermaplaning behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk dat je je huid goed hydrateert om de huid gezond te houden en het herstel te verbeteren. Bovendien moet u zonnebrandcrème gebruiken om de kans op veroudering van de huid te verminderen. We adviseren om te kiezen voor producten die speciaal gemaakt zijn voor deze behandelmethode, zoals BeautyComplete. Deze producten helpen bij het herstel en de verbetering van de huid.

Waarom Dermaplaning doen bij BeautyComplete?

BeautyComplete biedt professionele behandelingen met moderne technologieën onder leiding van erkende huidtherapeuten. We bieden ook een breed scala aan huidtherapieën, waaronder dermaplaning. Onze deskundigen zijn gekwalificeerd om de perfecte resultaten en de beste ervaring te garanderen.

Als u klaar bent met de behandeling, zult u een schoon, gladdere en egale teint merken. Uw huid zal de vitaliteit hervinden en frisheid krijgen, waardoor uw gezicht als herboren zal aanvoelen en er jonger uit zal zijn. Wenst u meer informatie of een afspraak te maken? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Advies dermaplaning grimbergen

!–StopPubText–>.