Menu Sluiten

Dermaplaning Voor Een Stralende Huid

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidtherapie Dermaplaning – Specialist Dermaplaning Grimbergen – Voordelen Dermaplaning Grimbergen – Informatie Dermaplaning Grimbergen – 

Wenst u meer info over dermaplaning voor een stralende huid kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Dermaplaning Voor Een Stralende Huid

Dermaplaning is een behandeling die steeds populairder wordt in de wereld van huidverzorging. Het kan wonderen doen voor je huid en zorgt voor een stralende, gezonde uitstraling. Maar wat is dermaplaning precies en waarom zou je het moeten overwegen? Laten we eens dieper ingaan op deze revolutionaire behandeling.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een niet-invasieve behandeling waarbij met behulp van een speciaal mesje de dode huidcellen en donsharen van het gezicht worden verwijderd. Dit proces staat ook wel bekend als ‘dermaplaning’ of ‘epidermaal schrapen’. De behandeling wordt meestal uitgevoerd door een gecertificeerde huidtherapeut en duurt gemiddeld 30 minuten.

Hoe werkt het?

Het mesje dat wordt gebruikt tijdens de dermaplaning behandeling is vergelijkbaar met een scheermesje, maar dan speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van het gezicht. De huidtherapeut beweegt het mesje in een hoek van 45 graden over het gezicht, waardoor de bovenste laag van de huid wordt afgeschraapt. Deze laag bestaat voornamelijk uit dode huidcellen, maar ook de fijne donsharen die vaak op het gezicht aanwezig zijn worden verwijderd.

Voordelen van dermaplaning

Dermaplaning heeft vele voordelen voor de huid. Ten eerste zorgt het verwijderen van de dode huidcellen voor een gladder en egaler huidoppervlak. Dit zorgt ervoor dat je huid er jonger en gezonder uitziet. Daarnaast stimuleert dermaplaning de aanmaak van collageen en elastine in de huid, wat zorgt voor een stevigere en strakkere huid. Ook kunnen skincare producten na de behandeling beter worden opgenomen, waardoor je nog betere resultaten kunt behalen.

Voor wie is dermaplaning geschikt?

Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor mensen met een droge of doffe huid. Ook mensen met acne littekens, fijne lijntjes en rimpels kunnen veel baat hebben bij dermaplaning. Het is echter niet aan te raden voor mensen met een hele gevoelige huid of met actieve acne. Ook zwangere vrouwen wordt aangeraden om deze behandeling te vermijden.

Nazorg

Na de dermaplaning behandeling is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Je huid kan in de eerste 24 uur na de behandeling wat rood en gevoelig zijn, maar dit trekt meestal snel weer weg. Gebruik een milde cleanser en hydraterende crème om je huid te kalmeren en te hydrateren. Vermijd ook make-up en zonlicht direct na de behandeling.

Het resultaat

De meeste mensen zien direct na de behandeling al verschil in hun huid. Deze voelt gladder en ziet er stralender uit. Om de beste resultaten te behouden wordt aangeraden om regelmatig terug te komen voor een dermaplaning behandeling. Het wordt aanbevolen om de behandeling één keer per maand te ondergaan.

Dermaplaning bij Beauty Complete

Bij Beauty Complete zijn we gespecialiseerd in verschillende huidtherapieën, waaronder dermaplaning. Onze gecertificeerde huidtherapeuten zullen ervoor zorgen dat de behandeling volledig op jouw huidtype en behoeften wordt afgestemd. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je terecht op onze website: https://beautycomplete.be/huidtherapieen/dermaplaning/.

Conclusie

Dermaplaning is een effectieve en veilige manier om je huid weer te laten stralen. Het verwijderen van dode huidcellen en donsharen zorgt voor een gladde en gezonde huid. Met regelmatige behandelingen kun je ervoor zorgen dat je huid er op zijn best uitziet. Overweeg jij ook om dermaplaning te proberen? Maak dan een afspraak bij Beauty Complete en ervaar zelf de voordelen van deze behandeling!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Dermaplaning voor een stralende huid

!–StopPubText–>.