Menu Sluiten

Wat Is Dermaplaning In Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over wat is dermaplaning in grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Wat Is Dermaplaning In Grimbergen

Dermaplaning is een populaire huidtherapiebehandeling die steeds meer mensen in Grimbergen ontdekken. Deze behandeling, die ook bekend staat als epidermale exfoliatie of skin leveling, is een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verjongen. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over dermaplaning en waarom het de moeite waard is om deze behandeling uit te proberen.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een niet-invasieve behandeling waarbij de dode huidcellen en de donzige haartjes (vellusharen) van het gezicht worden verwijderd met behulp van een speciaal mesje. Het wordt meestal uitgevoerd door een getrainde huidtherapeut en kan op elk huidtype en -toon worden toegepast.

Wat zijn de voordelen van dermaplaning?

Dermaplaning heeft verschillende voordelen voor de huid. Ten eerste helpt het bij het verwijderen van de dode huidcellen, waardoor de huid gladder en stralender wordt. Het helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het egaliseren van de huidtextuur.

Een ander voordeel van dermaplaning is dat het helpt bij de opname van producten. Na het verwijderen van de dode huidcellen, kunnen huidverzorgingsproducten dieper doordringen in de huid en dus effectiever werken. Dit betekent dat uw huid er na de behandeling gehydrateerd en gevoed uitziet.

Daarnaast kan dermaplaning ook helpen bij het verminderen van acnelittekens, het minimaliseren van poriën en het verwijderen van ongewenste haargroei op het gezicht. Het is ook een ideale behandeling voor mensen met een gevoelige huid, omdat het geen gebruik maakt van chemicaliën of zuren.

Hoe verloopt de dermaplaning behandeling?

De dermaplaning behandeling begint met het reinigen van de huid om vuil en make-up te verwijderen. Vervolgens wordt een speciaal mesje gebruikt om voorzichtig over het gezicht te schrapen, waarbij de dode huidcellen en vellusharen worden verwijderd.

Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd met een hydraterende crème en wordt er zonnebrandcrème aangebracht om de gevoelige huid te beschermen. De hele behandeling duurt meestal ongeveer 30 minuten en is volledig pijnloos.

Is dermaplaning veilig?

Dermaplaning is een zeer veilige procedure, maar het is belangrijk om deze behandeling alleen te laten uitvoeren door een getrainde en ervaren huidtherapeut. Het is ook belangrijk om na de behandeling uw huid goed te verzorgen en de instructies van uw huidtherapeut op te volgen.

Tot slot…

Dermaplaning is een geweldige behandeling voor iedereen die op zoek is naar een stralende, gladde en gezonde huid. Het is een effectieve en veilige manier om uw huid te vernieuwen en te verjongen. Als u in Grimbergen woont en wilt genieten van de voordelen van dermaplaning, aarzel dan niet om een afspraak te maken bij Beautycomplete. Onze getrainde huidtherapeuten helpen u graag met al uw huidverzorgingsbehoeften.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Wat is dermaplaning in grimbergen

!–StopPubText–>.