Menu Sluiten

Voorbereiding Op Een Dermaplaning Behandeling In Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over voorbereiding op een dermaplaning behandeling in grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Voorbereiding Op Een Dermaplaning Behandeling In Grimbergen

je gezicht te scheren. Dit kan ervoor zorgen dat jouw huid te gevoelig wordt en irritatie veroorzaken tijdens de behandeling.

Wat kun je verwachten tijdens de Dermaplaning Behandeling?

Voordat de behandeling begint, zal de huidspecialist jouw huid reinigen en verdoven met een plaatselijke verdoving. Vervolgens zal het mesje zachtjes over de huid worden bewogen om de bovenste laag van dode huidcellen en donshaar te verwijderen. Dit proces duurt ongeveer 30 minuten en voelt aan als een lichte schaafwond. Na de behandeling kun je kleine roodheid en zwelling ervaren, maar dit zou binnen enkele uren moeten verdwijnen.

Nazorgtips na Dermaplaning Behandeling

Om ervoor te zorgen dat jouw huid snel herstelt en je optimaal kan genieten van de resultaten van jouw dermaplaning behandeling, is het belangrijk om de volgende nazorgtips te volgen:

 1. Vermijd make-up: Het wordt aangeraden om minstens 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken. Dit zal jouw huid toestaan om te ademen en te herstellen.

 2. Vermijd blootstelling aan de zon: Om jouw gevoelige huid te beschermen, vermijd je best direct zonlicht en gebruik je een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30 voor minstens een week na de behandeling.

 3. Gebruik een vochtinbrengende crème: Om de huid gehydrateerd te houden en te helpen bij het herstelproces, is het belangrijk om een goede vochtinbrengende crème te gebruiken na de behandeling.

 4. Vermijd heet water: Het wordt afgeraden om heet water op jouw gezicht te gebruiken tijdens het douchen of baden. Dit kan de gevoeligheid van jouw huid vergroten en irritatie veroorzaken.

Conclusie

Dermaplaning kan een effectieve en veilige manier zijn om jouw huid te exfoliëren en een stralende huid te onthullen. Door de bovenstaande tips te volgen, kun je jouw huid goed voorbereiden en het beste resultaat behalen uit jouw dermaplaning behandeling in Grimbergen. Als je nog twijfels hebt, aarzel dan niet om jouw huidspecialist te raadplegen voor meer informatie en advies. Vergeet niet dat een goede voorbereiding de sleutel is tot een succesvolle behandeling en een gezonde en stralende huid.

Dermaplaning Voorbereiding in Grimbergen: Alles Wat Je Moet Weten

Dermaplaning is een populaire huidtherapie die de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen. Veel mensen in Grimbergen overwegen misschien om een dermaplaningbehandeling te ondergaan, maar hebben twijfels over de voorbereiding. In dit artikel zal ik je alle informatie geven die je nodig hebt voor een succesvolle voorbereiding op een dermaplaning behandeling in Grimbergen.

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een effectieve en veilige huidtherapie voor het verwijderen van dode huidcellen en donshaar op het gezicht. Het houdt in dat met behulp van een speciaal mesje de bovenste laag van de huid wordt afgeschraapt, waardoor er een gezonde en stralende huid tevoorschijn komt. Deze behandeling helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van acne littekens.

Voorbereiding op een Dermaplaning Behandeling

Om de meest optimale resultaten te behalen, is het belangrijk om jouw huid goed voor te bereiden op een dermaplaning behandeling. Hier zijn enkele tips die je kunt volgen:

 1. Stop met het gebruik van huidirriterende producten: Ten minste twee weken voor de behandeling moet je stoppen met het gebruik van producten die de huid kunnen irriteren, zoals retinol, benzoylperoxide en glycolzuur. Deze kunnen de gevoeligheid van de huid vergroten en tot complicaties leiden tijdens de behandeling.

 2. Vermijd blootstelling aan de zon: Blootstelling aan de zon kan de huid kwetsbaarder maken en de hersteltijd na de behandeling verlengen. Het wordt daarom aanbevolen om minstens een week voor de behandeling uit de zon te blijven en een zonnebrandcrème te gebruiken met een SPF van minimaal 30.

 3. Hydrateer de huid: Een goed gehydrateerde huid is essentieel voor een succesvolle dermaplaning behandeling. Begin minstens een week voor de behandeling met het gebruik van een goede vochtinbrengende crème om de huid te hydrateren en te verzachten.

 4. Scheer niet vlak voor de behandeling: Omdat dermaplaning vergelijkbaar is met scheren, is het belangrijk om minstens een dag voor de behandeling niet meer


  Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
  .

  Voorbereiding op een dermaplaning behandeling in grimbergen

  !–StopPubText–>.