Menu Sluiten

Handelaars Dermaplaning Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over handelaars dermaplaning grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Handelaars Dermaplaning Grimbergen

Dermaplaning: de nieuwste trend in huidtherapie

Als het op huidverzorging aankomt, zijn er altijd nieuwe en innovatieve methoden die beloven om onze teint te verjongen en onze huid weer stralend en gezond te maken. Een van de nieuwste trends in huidtherapie is dermaplaning. Dit is een niet-invasieve behandeling die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde handelaars en nu ook beschikbaar is in Grimbergen.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een procedure waarbij een getrainde huidtherapeut een speciaal ontworpen mes gebruikt om voorzichtig dode huidcellen en vellushaar (dunne en donzige haartjes) van het gezicht te verwijderen. Hierdoor wordt een gladde, zachte huid onthuld en worden fijne lijntjes en rimpels verminderd. Het resultaat is een heldere en stralende teint.

Voordelen van dermaplaning

  1. Exfolieert de huid: Door het verwijderen van de bovenste laag dode huidcellen, wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen. Dit resulteert in een frissere en gezondere huid.

  2. Verfijnt de poriën: Dermaplaning kan helpen bij het verminderen van de grootte van de poriën, waardoor de huid er gladder uitziet en make-up beter kan worden aangebracht.

  3. Verbetert de textuur van de huid: Door de dode huidcellen te verwijderen, wordt de textuur van de huid gladder en egaler. Dit is vooral gunstig voor mensen met een droge of ruwe huid.

  4. Vermindert fijne lijntjes en rimpels: Dermaplaning stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

  5. Verwijdert vellushaar: Naast het exfoliëren van de huid, verwijdert dermaplaning ook vellushaar. Hierdoor kunnen huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen en make-up beter worden aangebracht.

Dermaplaning handelaars in Grimbergen

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde handelaar in Grimbergen die dermaplaning aanbiedt, hoef je niet verder te zoeken dan Beauty Complete. Hun team van ervaren huidtherapeuten zijn getraind in het uitvoeren van deze behandeling en zullen ervoor zorgen dat je een veilige en effectieve ervaring hebt.

Bij Beauty Complete kun je rekenen op professioneel advies en een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke huidtype en behoeften. Ze bieden ook andere huidtherapieën aan, zoals microdermabrasie, chemische peelings en laserbehandelingen.

Hoe verloopt een dermaplaning behandeling?

De eerste stap van de behandeling is een grondige reiniging van de huid om alle make-up en vuil te verwijderen. Vervolgens zal de huidtherapeut het speciale mes gebruiken om voorzichtig over het gezicht te schrapen en zo de dode huidcellen en vellushaar te verwijderen.

Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen, maar dit zal binnen enkele uren verdwijnen. Het is belangrijk om de huid te beschermen met een SPF-crème, omdat deze na de behandeling gevoeliger is voor zonlicht.

Voor wie is dermaplaning geschikt?

Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes, behalve voor mensen met actieve acne of huidinfecties. Het kan ook worden uitgevoerd op de gevoelige huid, aangezien het geen chemische stoffen bevat die kunnen leiden tot irritatie.

Conclusie

Dermaplaning is een effectieve en veilige methode voor het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid. Met gespecialiseerde handelaars in Grimbergen is het nu gemakkelijker dan ooit om deze behandeling te ervaren en te genieten van een stralende en gezonde huid. Ben jij klaar om dermaplaning uit te proberen? Maak dan nu een afspraak bij Beauty Complete en ontdek zelf de voordelen van deze innovatieve huidtherapie.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Handelaars dermaplaning grimbergen

!–StopPubText–>.