Menu Sluiten

Overzicht Dermaplaning Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over overzicht dermaplaning grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Overzicht Dermaplaning Grimbergen

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Door het verwijderen van de bovenste laag van de huid, worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Dit geeft de huid een jeugdige en gladde uitstraling.

 • Vermindering van acne littekens: Dermaplaning kan helpen bij het verminderen van acne littekens door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van celregeneratie.

 • Direct resultaat: In tegenstelling tot sommige huidbehandelingen, heeft Dermaplaning direct zichtbare resultaten. Na één behandeling ziet de huid er gladder en stralender uit.

 • Dermaplaning in Grimbergen

  In Grimbergen zijn er verschillende huidtherapieën die dermaplaning aanbieden. Het is belangrijk om een getrainde en ervaren huidtherapeut te kiezen voor deze behandeling. Bij Beauty Complete bieden we professionele dermaplaning behandelingen aan voor een stralende en gezonde huid. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in deze techniek en zullen ervoor zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

  Geschikt voor iedereen

  Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en kan worden toegepast op mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is ook veilig voor zwangere vrouwen. Deze behandeling kan niet worden uitgevoerd op actieve acne of bij mensen met bloedstollingsstoornissen.

  Conclusie

  Dermaplaning is een effectieve en pijnloze methode om de huid te exfoliëren en te verbeteren. Het heeft vele voordelen, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van productpenetratie en het verminderen van acne littekens. In Grimbergen zijn er verschillende professionele huidtherapieën die deze behandeling aanbieden. Kies voor een getrainde huidtherapeut voor de beste resultaten en geniet van een stralende en gezonde huid met Dermaplaning. Voor meer informatie en afspraken: https://beautycomplete.be/huidtherapieen/dermaplaning/

  Dermaplaning Overzicht Dermaplaning Grimbergen

  Dermaplaning is een populaire huidtherapie die steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en België. Het is een niet-invasieve huidbehandeling waarbij dode huidcellen en donsharen van het gezicht worden verwijderd met behulp van een speciaal chirurgisch mesje. Deze behandeling zorgt voor een gladde, zachte huid en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en andere huidproblemen. In dit artikel geven we een overzicht van dermaplaning en de voordelen ervan, specifiek voor de regio Grimbergen.

  Wat is Dermaplaning?

  Dermaplaning is een vorm van exfoliatie die wordt uitgevoerd door een getrainde huidtherapeut of schoonheidsspecialist. Het wordt gedaan met behulp van een steriel chirurgisch mesje om dode huidcellen en donsharen van het gezicht te schrapen. Deze methode is veilig en pijnloos en kan worden toegepast op alle huidtypes. Dermaplaning is vooral effectief voor mensen met een droge of ruwe huid, acne littekens, fijne lijntjes en andere huidproblemen.

  Hoe werkt Dermaplaning?

  Dermaplaning begint met het reinigen en drogen van de huid. Vervolgens wordt er met een speciaal mesje lichtjes over de huid geschraapt. Dit verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen en donsharen. Na de behandeling wordt er een hydraterende crème aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren. De hele behandeling duurt ongeveer 30 minuten en er is geen hersteltijd nodig.

  De voordelen van Dermaplaning

  Dermaplaning heeft verschillende voordelen voor de huid, waaronder:

  1. Diepe exfoliatie: Dermaplaning verwijdert dode huidcellen die zich ophopen op het oppervlak van de huid. Dit bevordert een diepere en effectievere exfoliatie dan traditionele gezichtsbehandelingen.

  2. Verbeterde productpenetratie: Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de opname van huidverzorgingsproducten verbeterd. Dit zorgt ervoor dat de producten beter intrekken en dus effectiever werken.


   Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
   .

   Overzicht dermaplaning grimbergen

   !–StopPubText–>.