Menu Sluiten

Huidverbetering En Dermaplaning

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over huidverbetering en dermaplaning kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Huidverbetering En Dermaplaning

Title: Dermaplaning: De Nieuwe Huidverbeteringstechniek die Je Moet Proberen

Als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om je huid te verbeteren, dan is dermaplaning misschien iets voor jou. Deze nieuwe techniek wint snel aan populariteit in Nederland en wordt steeds meer aangeboden door huidtherapeuten. Maar wat is dermaplaning precies en wat zijn de voordelen ervan? In dit artikel leggen we alles uit over deze huidverbeteringstechniek.

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een niet-invasieve techniek waarbij de bovenste laag dode huidcellen en donsharen van het gezicht worden verwijderd met behulp van een steriel chirurgisch mesje. Het is een vorm van exfoliatie die vergelijkbaar is met microdermabrasie, maar met nog betere resultaten. Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast.

Hoe Wordt Dermaplaning Uitgevoerd?

Een gecertificeerde huidtherapeut voert dermaplaning uit met een steriel chirurgisch mesje dat in een hoek van 45 graden over de huid wordt bewogen. Dit mesje verwijdert zachtjes de dode huidcellen en vellusharen (dons) van het gezicht, waardoor er een gladdere en stralendere huid tevoorschijn komt. Dermaplaning is pijnloos en duurt gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten.

De Voordelen van Dermaplaning

Dermaplaning heeft vele voordelen voor de huid. Ten eerste zorgt het voor een diepere en betere reiniging van de huid dan alleen het gebruik van reinigingsproducten. Door de dode huidcellen en vellusharen te verwijderen, kan de huidverzorging die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen. Dit resulteert in een stralende en egale huid.

Daarnaast kan dermaplaning helpen bij het verminderen van ongewenste fijne lijntjes, rimpels en acne littekens. Het stimuleert namelijk de collageenproductie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Dermaplaning is ook zeer effectiefbij het verwijderen van donsharen op het gezicht, waardoor make-up beter aan te brengen is en er geen haartjes meer zichtbaar zijn na het aanbrengen.

Voor Wie is Dermaplaning Geschikt?

In principe is dermaplaning geschikt voor alle huidtypes, behalve voor mensen met een actieve acne huidaandoening of een zeer gevoelige huid. Ook wordt het afgeraden voor mensen met rosacea, omdat het de aandoening kan verergeren. Het beste is om voorafgaand aan de behandeling een consult te plannen met een gecertificeerde huidtherapeut om te bespreken of dermaplaning geschikt is voor jouw huid.

Nazorg en Resultaten

Na de dermaplaning behandeling kan de huid licht rood en gevoelig zijn, maar dit trekt meestal binnen een paar uur weg. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF crème en geen agressieve huidverzorgingsproducten te gebruiken. Eenmaal genezen, merk je al snel dat de huid gladder, helderder en egaler is dan voorheen. Ook zul je merken dat make-up beter aanbrengt en er mooier uitziet.

Dermaplaning bij Beauty Complete

Bij Beauty Complete bieden we professionele dermaplaning behandelingen aan, uitgevoerd door onze gekwalificeerde huidtherapeuten. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam, en we zijn gespecialiseerd in verschillende huidverbeteringstechnieken zoals dermaplaning, microneedling en chemische peelings. Ons doel is om jou te helpen je huid te verbeteren en te laten stralen.

Conclusie

Dermaplaning is een veilige, pijnloze en effectieve manier om dode huidcellen en donsharen van het gezicht te verwijderen en de huid te verbeteren. Het heeft vele voordelen, waaronder een gladdere en stralendere huid, verminderde fijne lijntjes en een betere opname van huidverzorgingsproducten. Ben jij klaar om je huid te laten stralen? Boek dan nu een dermaplaning behandeling bij Beauty Complete en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige techniek.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Huidverbetering en dermaplaning

!–StopPubText–>.