Menu Sluiten

Wat Zijn De Voordelen Van Een Dermaplaning In Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Dermaplaning Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidtherapie Dermaplaning – Huidverbetering – 

Wenst u meer info over wat zijn de voordelen van een dermaplaning in grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Wat Zijn De Voordelen Van Een Dermaplaning In Grimbergen

Dermaplaning is een populaire en effectieve huidtherapie die steeds meer aan populariteit wint in Grimbergen. Maar wat is dermaplaning precies en wat zijn de voordelen ervan? In dit artikel zullen we ingaan op dit onderwerp en alle belangrijke informatie delen over deze behandeling.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een niet-invasieve huidbehandeling waarbij dode huidcellen, vuil en fijne donshaartjes van het gezicht worden verwijderd met behulp van een steriel chirurgisch mesje. Het wordt voornamelijk uitgevoerd op het gelaat, maar kan ook op andere delen van het lichaam worden toegepast. Deze behandeling wordt vaak vergeleken met een chemische peeling, maar heeft als voordeel dat het geen chemische stoffen gebruikt en dus geschikt is voor alle huidtypen.

Hoe werkt dermaplaning?

Tijdens een dermaplaning behandeling zal de huidtherapeut eerst de huid grondig reinigen om alle make-up en vuil te verwijderen. Vervolgens wordt het steriele mesje met een lichte druk over de huid bewogen, in een hoek van 45 graden. Dit zorgt voor een exfoliërend effect waardoor overtollige dode huidcellen en vuil worden verwijderd. De behandeling is pijnloos en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Voordelen van dermaplaning

  1. Gelijkmatigere huidtextuur – Dermaplaning zorgt voor een gladdere en egalere huidtextuur doordat dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Hierdoor worden fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken minder zichtbaar.

  2. Verzacht de huid – De behandeling verwijdert ook de dunne donshaartjes op het gezicht. Hierdoor voelt de huid na de behandeling zijdezacht aan.

  3. Maakt de huid stralender – Door het verwijderen van de bovenste laag van de huid, worden onzuiverheden en verstopte poriën verwijderd. Dit resulteert in een helderdere en stralendere teint.

  4. Betere opname van huidverzorgingsproducten – Na een dermaplaning behandeling kan je huidverzorgingsproducten beter opnemen omdat er geen dode huidcellen meer in de weg zitten.

  5. Geschikt voor alle huidtypen – Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige, droge en rosacea-gevoelige huid. Het is ook veilig tijdens de zwangerschap.

Is dermaplaning veilig?

Dermaplaning is een veilige en niet-invasieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypen. Het is belangrijk om de behandeling uit te laten voeren door een ervaren en gecertificeerde huidtherapeut om eventuele risico´s te minimaliseren. Ook zal de huidtherapeut vooraf een grondige analyse van de huid uitvoeren om eventuele contra-indicaties vast te stellen.

Conclusie

Dermaplaning is een effectieve huidbehandeling die veel voordelen biedt voor de gezichtshuid. Het verwijdert dode huidcellen, vuil en dunne donshaartjes, wat resulteert in een gladdere, egalere en stralende huid. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypen en veilig uit te voeren door een ervaren huidtherapeut. Wil je ook genieten van de voordelen van dermaplaning? Maak dan een afspraak bij jouw lokale huidtherapeut en ervaar een stralende en gezonde huid!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Wat zijn de voordelen van een dermaplaning in grimbergen

!–StopPubText–>.